Kultúra

2008.01.08. 15:54

Átvették díjaikat a Heol.hu szépei

Ma délután a Heol.hu szerkesztőségében jártak az internetes portál első szépségversenyének győztesei. A három legtöbb szavazatot kapott hölgynek Perjési Attila kiadóvezető adta át nyereményeiket, majd röviden el is beszélgetett a dobogós helyezettekkel.

Lovász Anikó

[caption id="" align="alignright" width="280"] Gerhát Réka, Prokai Krisztina és Kis Orsolya a szerkesztőségben vették az nyereményeiket. Fotó: Ötvös Imre.
[/caption] A kiadóvezető arról érdeklődött a lányoktól, hogy hogyan fogadta a környezetük a versenyen való indulásukat. Prokai Krisztináért a párja, a huga és az anyukája is kampányolt. Legtöbben a családjából és az ismerősi köréből szavaztak rá. Pozitív tapasztalatai vannak, a főiskolán is sokan mondták neki, hogy rá voksoltak. Gerhát Rékára szintén a család és a barátok szavaztak legtöbbször. Még el sem kellett árulnia, hogy elindult a megmérettetésen, sokan úgy üdvözölték, hogy már látták őt az internetes oldalon.

- Leginkább az lepett meg, hogy ismeretlenektől kaptam emaileket és különféle közösségi portálokon is többen üzentek nekem, hogy bár személyesen nem ismerjük egymást, de azért támogattak a szavazataikkal - mondta el az ezüstérmes Kis Orsolya, aki sokáig vezette a mezőnyt, csak az utolsó pillanatokban szorult vissza a dobogó második fokára. A huszonnégy éves tanítónak ez volt a harmadik szépségversenye, modellkedéssel csak hobbiként foglalkozik.

A weboldal látogatói a verpeléti Prokai Krisztinát választották a legszebbnek. A huszonnégy éves lány volt már egy egri sörfesztivál szépe, a Miss Universe Hungary döntőse, tavaly a Strand Szépe, de ringbe szállt az Eger Arca versenyen is. Kérdésünkre, hogy szerepel-e a további tervei között a modellkedés, az alábbi választ adta:
- A Heol.hu versenyét egyfajta zárásnak szántam. Szívesen modellkedem, de a korom már nem igazán előnyös ezen a pályán. Hamarosan diplomázom magyar-kommunikáció szakon, így már az elhelyezkedésen is gondolkodnom kell. Bár már nem ez a fő célom, ha van lehetőség, szívesen indulok újabb versenyeken is.

A bronzérmes Gerhát Réka már készül is az újabb megmérettetésre: a Fotogén Modellstudió benevezte a Supermodel of Hungary versenyére. Két éve már megnyerte a Strand Szépe versenyt, tavaly pedig ő volt Eger arca.

Mi mindenesetre gratulálunk a lányoknak, s további sikereket kívánunk nekik az életben!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!