Kultúra

2009.10.06. 21:27

És akkor elrabolták a jegygyűrűt...

Készül az új mozi: Sas Tamás Egerben és Szilvásváradon forgatja új filmjét, a Szinglik éjszakáját.

HEOL

Sas Tamás új filmjének javarészét Heves megyében, Egerben és Szilvásváradon forgatja. Kedden a La Contessa Kastélyszállóban tartott forgatási napot a stáb. A főszereplők ezúttal nem csak a filmeseknek, hanem a fotósok kameráinak is pózoltak.

[caption id="" align="aligncenter" width="350"] Hámori Gabriella, Gallusz Nikolett és Nagy Ilona
[/caption]

A Szinglik éjszakája várhatóan februárban kerül a mozikba, a műfaj - zenés vígjáték - éppúgy sikerrel kecsegtet, mint a parádés szereposztás: Hámori Gabriella, Gallusz Nikolett, Szávai Viktória, Nagy Ilona, Karácsonyi Zoltán, Matt Devere, Hevér Gábor, Scherer Péter, Seress Zoltán, Gubik Ágnes, Kolovratnik Krisztián, Görög László, Tordai Teri, Vándor Éva, Korda György.

Ugyancsak ígéretes a fordulatokban, izgalmakban, s leginkább humorban bővelkedő történet: négy barátnő megfogadja, hogy sosem mennek férjhez. Ám egyikük egy szép napon - ahogy az már lenni szokott - megtalálja az igazit, egy angol arisztokrata személyében. És bejelenti a csajoknak: esküvő lesz. Még ma. Ami - fogadalom ide, vagy oda - a barátnőknek mégiscsak öröm. Lenne. Ha nem jönne közbe egy fondorlatos tolvaj, aki megfújja a jegygyűrűt. A barátnőkön a sor, hogy visszaszerezzék.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!