Kultúra

2009.10.29. 18:20

Jön a Heol Mikulása - fotóverseny

Öltöztesse Mikulásnak gyermekét, küldjön róla egy képet, és nyerjen.

HEOL

Tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy a fotóverseny nem kezdõdött meg, a nevezõket értesítettük, további nevezéseket nem áll módunkban fogadni.
Megértésüket köszönjük

Játékos fotóversenyünkre Mikulás-jelmezbe bújt 1-12 éves gyermekek fotóját várjuk. A nagyközönségnek legjobban tetsző három gyermek 15-10-5 ezer forintos ajándékot kap.

A nevezés feltételei:

Minden pályázó csak egy fotóval indulhat (felbontás legalább 600x450 pixel)! Beküldési határidő (névvel, lakhellyel, telefonszámmal és a gyermek életkorának feltüntetésével): 2009. november 26. éjfél.

A képet a [email protected] címre várjuk. A levél tárgyának kérjük írja be: A HEOL MIKULÁSA. 

Szavazás a HEOL.hu-n 2009. november 10-től december 3-án 14 óráig. Ezért érdemes minél előbb nevezni! Az első képek tizedikén kerülnek fel az oldalra.

Apróbetűs helyett: A beküldő vállalja, hogy a fotókat az AS-M Kft. Heves Megyei Irodája bármely kiadványában megjelentetheti. A játékban nem vehetnek részt az Axel Springer munkatársai, illetve azok családtagjai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!