Kultúra

2010.08.21. 06:38

Egriek nyerték a tehetségkutatót

Augusztus 19-én került sor Verpeléten az I. Bor-rock tehetségkutatóra, melyet az egri Forthright Scream együttes nyert meg.

HEOL

A 2008-ban alakult rockzenekar - Molnár Dávid (Metál) - ének, Csernei Dániel (Korien) - gitár, vokál, Mihályfi Alex (Axel) - dob, Zsótér Krisztián (Krisz) - gitár, Molnár Bence - billentyűs, Molnár Gergő - basszusgitár - így vall önmagáról:
"Zene metalcore stílusban, fogós dallamokkal, gyors gitártémákkal, melankólikus, olykor vidámabb hangulattal, sikítással és lágy énekkel, sokféle érzéssel. A dalszövegeink a világról, annak sötét és fényes oldaláról, illetve az általunk nem elfogadott dolgok ellen való lázadásról, és személyes érzésekről, gondolatokról szólnak, mint szerelem, csalódás, küzdelem, háború, remény és minden, ami körülvesz minket. A zene a mindenünk, és meg szeretnénk mutatni a világnak. Szívesen megyünk bárhová koncertezni, és egy jót bulizni. Első E.P. lemezünk 2010 tavaszán készült el "Visions, dreams and reality" címmel."


A tehetségkutató nyereményei (fellépési lehetőség, stúdióidő, stb.) mellett az egri EGAL klub azonnal felajánlott a nyertesnek egy ünnepi koncertlehetőséget.
A Bor-rock fesztivál tehetségkutatójára bejutott további zenekarok: Astur Big Gun, Bloom is off the rose, CarrionBane, Falcon, Feltételesmód, Hatásszünet, Lightwheel, Silver Soul, SinnerS, Xplode.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!