Kultúra

2010.11.05. 15:57

Csak egyetlen este vetítik a Kispál-filmet

Péntektől vásárolható meg az ország 22 mozijában - köztük az egri Uránia és a gyöngyösi Cinema Bridge moziban - a belépő a Napozz holddal című koncertfilmre.

HEOL

A rendhagyó búcsúkoncertről készült film sem szokványos: az alkotók és a forgalmazók úgy döntöttek: november 24-én este nyolckor egy időben, egy alkalommal vetítik le az egész országban a filmet.

Rendhagyó azért is a Napozz holddal című film bevezetése, mert a marketing során szinte kizárólag csak webkettes módszereket vetettek be: blogot indítottak, és természetesen van a filmnek ">Twitter-profilja és Facebook-oldala is.

A hivatalos trailer:

A jegyárusítással egyidőben verseny indult: az a város érdemli ki a Legnagyobb Kispál-rajongó címet, ahol a leghamarabb elfogynak az egyébként nem olcsó, háromezer forintos jegyek (igaz, mindegyik mellé egy DVD jár a rajongóknak).

Jó hír megyénk közönségének, hogy két mozi közül is választhatnak, így a vetítőtermek befogadó-képessége kevésbé rontja az esélyeiket az egyszeri, megismételhetetlen élmény befogadására. A kontingens várhatóan gyorsan kimerül: Egerben 162, Gyöngyösön 109 hely kiadó.

Persze azért azoknak sem kell elkeseredniük, akiknek nem jut már jegy, hiszen dvd-n is kiadják a filmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!