Kultúra

2012.05.07. 17:48

Kívánj egy nagyot!

Elindult a heol.hu és a Heves Megyei Hírlap gyermeknapi kívánság játéka. Várjuk a kéréseket, a legérdekesebbeket teljesítjük!

HEOL

Gyerekektől várunk leveleket (maximum 14 éves korig), amelyben egy eddig dédelgetett, de meg nem valósuló dolgot kérhetnek. A legjobb, legötletesebb kívánságokat teljesítjük, és a Heves Megyei Hírlapban és a heol.hu-n is bemutatjuk!


Felhívjuk a figyelmet, hogy ne drága és lehetetlen kívánságokat (kérek egy lovat/autót/laptopot, vagy szeretnék elmenni a Holdra/Barcelonába/Amerikába, vagy találkozni akarok Ronaldoval/Madonnával/Obamával stb.) küldjenek, hanem érdekes, megvalósítható ötleteket, például szeretnék közúti ellenőrzést tartani rendőrökkel, lovagolni, bejutni a színházi öltözőbe, állatot gyógyítani, stb.

A kívánságokat mobiltelefonos elérhetőséggel a Heves Megyei Hírlap címére (3300 Eger, Trinitárius u. 1.), vagy a [email protected] címre kérjük eljuttani 2012. május 15-ig. A borítékon (e-mail esetén a tárgyban) tüntessék fel: "Kívánj egy nagyot!"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!