Művészet és játék

2020.04.03. 12:23

Bemutatkozási lehetőséget kínál fiatal művészeknek a MANK

Művészet és játék címmel írt ki 35 év alatti alkotók számára képzőművészeti pályázatot a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. (MANK). A sikeres pályázók a szentendrei MANK Galériában mutatkozhatnak be közös kiállításon várhatóan júniusban.

A tárlat célja, hogy olyan munkákat mutassanak be, amelyek a témakörben mozogva nem riadnak meg a társadalmi és önreflexióktól sem, nem áll távol tőlük a kísérletezés és az újítás, a művészet határainak feszegetése vagy analitikus vizsgálata.

A benyújtott művek lehetnek játékosak, a játékok pedig művésziek

olvasható közleményükben.

Pályázatra jelentkezhet minden olyan képzőművész, aki 35. életévét 2020. július 31. után tölti be. Pályázni online lehet a www.alkotomuveszet.hu weboldalon. A pályaműveknek tartalmaznia kell a szakmai önéletrajzot, a motivációs levelet, portfóliót és a kiállításra szánt, az elmúlt egy évben készült mű/művek dokumentációját.

A beérkezett pályázatokat neves művészekből és művészettörténészekből álló szakmai zsűri bírálja el.

A legjobbnak ítélt művészek munkáiból várhatóan június közepén nyílik kiállítás a szentendrei MANK Galériában. A pályázattal kapcsolatban a [email protected] címen kérhető további tájékoztatás írták a tájékoztatóban.

A pályázatok benyújtásának határideje: május 17.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában