tárlat

2019.11.12. 17:26

Eventusos hallgatók képeiből nyílt kiállítás az Agria Parkban

Az Agria Park idén is lehetőséget adott az Eventus Üzleti, Művészeti Iskola diákjainak a bemutatkozásra.

G. Zs.

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Berán Dániel

Sajtos Attila, az oktatási intézmény igazgatója elmondta, a kiállítás egy közösségi téren nyílt meg, ahol a növendékek megmutathatják a nagyközönségnek a műveiket.

– Nagyon fontos az út, amit itt látunk, a 9-13. évfolyamos diákok munkáit lehet megtekinteni. A fejlődéshez az útvonal talán sokszor fontosabb, mint maga az elkészült munka – nyitotta meg a kiállítást Ónodi Mátyás, az iskola szakmai munkaközösségének a vezetője és a tárlat kurátora.

Változatos alkotásokat láthatnak az érdeklődők Fotó: Berán Dániel / Heves Megyei Hírlap

Különböző technikájú és témájú képekkel lehet találkozni a kihelyezett galériában. A 15 alkotás bemutatja az Eventusban folyó alkotó tevékenységet. A művek között a portrékról, a grafikákon át egészen a szürreális alkotásokig mindenféle stílus megtalálható, melyeken keresztül fejezik a diákok az érzéseiket.

A diákok előadással is készültek a kedd délutáni megnyitóra, elhangzott vers- és könyvrészlet is. A fiatalok képei december 2-ig tekinthetők meg az Agria Parkban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!