MOM Kulturális Központ

2018.01.18. 12:54

Ismét hallható Miklósa Erika Másképp című lemeze

A koncerten Milkósa Erika Fekete-Kovács Kornél nemzetközi hírű trombitaművésszel és a Modern Art Orchestrával lép színpadra – hangzott el az M1 csütörtök reggeli műsorában.

Pécs, 2011. október 5. Miklósa Erika operaénekes mosolyog a Másképp címû lemezérõl tartott sajtótájékoztatón a pécsi Kodály Központban, ahol október 19-én lesz magyarországi lemezbemutató koncertje. MTI Fotó: Kálmándy Ferenc

Fekete-Kovács Kornél a műsorban elmondta, hogy a koncerten, amely kalandozás a dzsessz, az opera és operett világában, a lemezen hallható dalok mellett egy különleges duettet is előadnak.

Mint elhangzott, az est személyes jellegét az adja, hogy a Kossuth-díjas művésznő kedvenc áriáiból és dalaiból hallhat válogatást a közönség, míg a trombitaművész saját szerzeményeiből és hangszereléseiből mutat be darabokat.

A trombitaművész szerint a koncert azért is különleges, mert a lemez anyagának felvétele, 2011 óta, kevés olyan alkalom volt, amikor a műsort élőben hallhatta a közönség.

A produkcióban Bernsteintől Cole Porterig, Rossinitől Gershwinig hallhatóak majd átiratok, különlegességek és meglepetések a Modern Art Orchestra zenészeinek kíséretében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!