Koncertek a karantén idején: ez vár rád a hétvégén

Bár a szabadtéri koncerteket egy ideig még biztosan nélkülöznünk kell, ez nem jelenti azt, hogy le kellene mondanunk a szórakozásról. A Maradj Otthon! Fesztivál jobbnál jobb programokkal várja a zene és a kultúra híveit. Így lesz ez most is, a rendkívüli húsvéti hosszú hétvégén.

HEOL

Többek között Kovács Ákos is erősíti majd a fellépők táborát Fotó: MTI

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Ez a húsvét más lesz, mint a többi, de ez nem jelenti azt, hogy mondjuk a szórakozásról le kellene mondanunk az előttünk álló hosszú hétvégén. Ebben nagy szerepe van annak, hogy a közösségi médiában elindult a „Maradj Otthon!” kampány, amely az otthonmaradás mellett az online fellépésekre is ösztönzi az előadókat. A fesztivál hivatalos Facebook-oldalán található leírás szerint a szervezők arra buzdítják a fesztiválok, klubok legnépszerűbb fellépőit – zenészeket, popsztárokat, előadókat -, hogy a következő hetekben-hónapokban aktívan vegyenek részt a “MARADJ OTTHON!” kampányban. Közösen indítják el a virtuális “MARADJ OTTHON! FESZTIVÁL”-t, amely a közösségi médián keresztül arra ösztönzi a közönséget, hogy vegyék komolyan az előírásokat és maradjanak otthon.

A szervezők száznál is több hazai zenekart, előadót kértek fel, hogy a közös cél érdekében a saját felületeiken rendszeresen nyilvánuljanak meg posztokkal, filmekkel, közönségtalálkozókkal, ezeket a MARADJ OTTHON! FESZTIVÁL Facebook-oldalán is követhetik a rajongók. Ugyanez az oldal figyelemmel kíséri és ajánlja azokat a házi koncerteket, amelyeket az előadók otthonról, stúdióból közvetítenek, ezzel elviselhetőbbé téve a bezártságot.

A közvetítéseket természetesen bárki ingyen nézheti a Maradj Otthon! fesztivál Facebook-oldalán. A szervezők természetesen láthatóan törekedtek arra, hogy a húsvéti hosszú hétvégén még inkább színvonalas fellépésekkel tartsák otthonukban az embereket. Az előttünk álló napokban többek között Rúzsa Magdival, Ákossal és Lovasi Andrással is találkozhatunk a virtuális térben.

Kovács Ákos karanténnaplóval jelentkezik szombat este Fotó: MTI
Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

Maradj Otthon! fesztivál – programok a hétvégére:

Szombat

11:00 Kreatív percek a Várkert bazár támogatásával

14:00 Planking Költészet Napja by Suhanj

15:00 Nagy Dániel Viktor verseket olvas fel

16:00 Jazz Piknik a Peet Projekttel

17:00 Rúzsa Magdi Arénakoncert werk film premier

17:00 – 20:00 Sunset DJ Set by Lotfi Begi, Andro és Stadium X

19:00 #maradjotthonchallenge: Csorba Lóci

19:00 Pamkutya – K-Faktor tehetségkutató 3. elődöntő a Pamkutya YouTube-ján

19:00 YOULÏ LIVE – Horányi Juli kanapékoncertje

20:00 Ákos karanténnaplója Ákos youtube-ján

20:00 Az A38 bemutatja: Ersch (Siklósi Örs, AWS) kanapékoncert az elmaradt A38-as AWS buli helyett

Vasárnap

18.00 Road Movie Guide filmpremier – hiperkarma & Tilla

20.00 Lovasi András – Szobakoncert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában