Népszerűség

2017.07.30. 19:47

Második hetében is vezeti a Dunkirk az észak-amerikai mozis toplistát

Zuhant a második héten az észak-amerikai mozikban Christopher Nolan második világháborús drámája, a Dunkirk nézettsége, de még így is erre a filmre váltották a legtöbb jegyet, vasárnapi becslések szerint 28,1 millió dollár értékben.

A rendkívül negatív kritikák ellenére csak kevéssel lemaradva, 25,7 millió dolláros bevétellel a második helyen indított Az Emoji-film című sci-fi- és kalandfilm.

Ugyancsak nagy az érdeklődés a Girls trip című komédia iránt, amelyre második hétvégéjén is még 20,1 millió dollár értékben váltottak jegyet az amerikai és kanadai mozikban.

Charlize Theron akciófilmje, az Atomszőke a negyedik helyen debütált 18,6 millió dolláros bevétellel.

Az első öt között végzett még ezen a hétvégén a Pókerember: Hazatérés, amelyre negyedik hétvégéjén 13,5 millió dollárért váltottak jegyet.

A Dunkirk című film a második világháború idején játszódik, a magyar mozik július 20. óta vetítik az alkotást. Az angol-amerikai-francia történelmi dráma előzetesét itt tudja megtekinteni:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!