Ladik

2009.10.06. 11:45

Újra indul a médiavetélkedő!

Az általános iskolák hetedikes és nyolcadikos osztályai november ötödikéig jelentkezhetnek az izgalmas feladatokkal kecsegtető Ladik médiavetélkedőre.

HEOL

A Heves Megyei Hírlap a Heves Megyei Önkormányzat Pedagógiai Szakmai és Közművelődési Szolgáltató Intézményével együttműködve a 2009/2010-es tanévben is meghirdeti LADIK - Lapot a diákoknak! elnevezésű médiavetélkedőjét. A vetélkedő az ország valamennyi megyéjében elindul, sőt, a programhoz csatlakoznak a határon túlról is. A háromfordulós versenyt megyei döntő követi az első nyolc, legtöbb pontot gyűjtött csapat részvételével, akik értékes díjakban részesülnek, illetve a megyei első helyezett képviseli Heves megyét 2010. májusában az országos döntőn. A feladatok sorában többek között interjú, tudósítás, képaláírás és karikatúra készítése, fotózás szerepel.

A vetélkedőre nevezhet a megyében lévő valamennyi 7.-es és 8.-os osztályközösség 5 fős csapata a mellékelt nevezési lapon 2009. november 5-ig. A kitöltött nevezési lapot az iskola igazgatójának aláírásával, valamint az intézmény pecsétjével ellátva kérjük a következő címre eljuttatni:
AS-M Kft. Heves Megyei Iroda
3301 Eger Pf. 657.
A borítékra kérjük ráírni: LADIK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!