Ladik

2012.11.10. 06:09

Indul a LADIK!

Kipróbálnátok magatokat tollforgatóként? Érdekel a média világa? Akkor itt a helyetek!

HEOL

Bikal Ladik kedd

Fotó: AS

A Heves Megyei Hírlap a 2012/2013-es tanévben ismét meghirdeti LADIK - „Lapot a diákoknak!” elnevezésű vetélkedősorozatát.

A vetélkedő az ország valamennyi megyéjében elindul, sőt, a programhoz csatlakoznak a határon túlról is. A háromfordulós versenyt megyei döntő követi és a legtöbb pontot gyűjtött csapat továbbjut az országos döntőbe.


 

A játékra nevezhet a megyében lévő valamennyi 7.-es és 8.-os osztályközösség 5 fős csapata, november 26-ig. A jelentkezési lap a Heves Megyei Hírlap november 16-ai (péntek) számában jelenik meg.

A kitöltött jelentkezési lapot az iskola igazgatójának aláírásával, valamint az intézmény pecsétjével ellátva kell a Heves Megyei Hírlap címére eljuttatni: AS-M Kft. Heves Megyei Irodája, 3301 Eger Pf. 657.
A borítékra kérjük ráírni: LADIK - médiavetélkedő.

A nevezéseket a [email protected] internetes címre is leadhatjátok. A tárgyba írjátok be: LADIK. Adjatok meg minden szükséges adatot: hogy, melyik iskolába jártok, mi az intézmény címe, melyik osztály padjait koptatjátok. Szerepeljen a levélben a csapatotok fantáziaelnevezése, valamint az öt csapattag neve is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!