bővítés

2018.03.05. 15:19

Napi négy járat repül júliustól Budapest és Moszkva között

Az Aeroflot orosz nemzeti légitársaság idén júliustól már napi négy járatpárt közlekedtet Budapest és Moszkva Seremetyevó repülőtér között a mostani hárommal szemben - közölte a Budapest Airport Zrt. hétfőn az MTI-vel.

A közlemény szerint a mostani délelőtti, déli és késő esti járat mellé negyedikként egy kora délutáni járatot is indít az Aeroflot Moszkva és Budapest között.

Az újabb járatot várhatóan orosz gyártású Szuhoj Superjet (SSJ-100) típussal teljesítik, ami egész évre vetítve mintegy 63 ezer ülőhelyet jelent, összesen közel 400 ezerre növelve az Aeroflot által kínált eddig kapacitást oda-vissza irányban.

A járatszám bővítésének nyertesei – a közvetlenül Moszkvába, illetve tágabb értelemben véve Oroszországba indulók mellett – elsősorban a Távol-Kelet irányába utazók, vagy onnan érkezők, hiszen kedvező csatlakozási lehetőségek érhetők el egyebek mellett Thaiföld, Kína, Vietnám és Japán irányába az Aeroflot kiterjedt nemzetközi járathálózatán – olvasható a Budapest Airport közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!