Bajnokok Ligája

2017.10.17. 23:09

Nem bírt a Dortmund az APOEL-lel

A Real Madrid és a Tottenham Hotspur szintén döntetlent játszott, a Manchester City legyőzte a Napolit.

A Borussia Dortmund meglepetésre csak 1-1-es döntetlent ért el kedden az APOEL vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában.

A ciprusi gárda szerzett vezetést a második félidőben, s bár a németek hamar egyenlítettek, fordítaniuk már nem sikerült. A hazai csapatban a magyar válogatott Sallai Roland a 72. percben csereként lépett pályára.

A csoport rangadóján szintén 1-1-es döntetlen született a Real Madrid és a Tottenham Hotspur között. A jó iramú mérkőzésen a vendég angolok akár a győzelmet is megszerezhették volna, de Navas kétszer is nagyot védett. A két gárda így egyaránt hat ponttal előzi meg a másik két csapatot.

A játéknap másik nagy presztízsű találkozóján a Manchester City 2-1-re felülmúlta a Napolit, amely korán kétgólos hátrányba került, s az első félidőben még büntetőből sem sikerült szépítenie. A szigetországiak sikerükkel százszázalékosak maradtak.

A másik magyar érdekeltségű csapat, az RB Leipzig megszerezte első győzelmét a legrangosabb európai kupasorozatban, ugyanis 3-2-re legyőzte a vendég Portót. A német együttes kapuját a magyar válogatott kapusa, Gulácsi Péter védte. Ebben a négyesben hibátlan maradt a Besiktas, amely ezúttal 2-1-re nyert az AS Monaco otthonában.

A legtöbb gól Mariborban esett, ahol a Liverpool 7-0-ra kiütötte szlovén vendéglátóját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!