rendíthetetlen

2018.07.30. 15:19

Szülinapján is jótékonykodik Madonna

A Malawiban élő árvák és más kiszolgáltatott helyzetű gyermekek támogatását célzó adománygyűjtéssel ünnepli augusztusban esedékes 60. születésnapját Madonna.

US singer-songwriter Madonna poses arriving on the carpet to attend a special screening of the film "The Beatles Eight Days A Week: The Touring Years" in London on September 15, 2016. / AFP PHOTO / Ben STANSALL

Fotó: AFP

Az amerikai énekesnő a The Associated Press hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, hogy a Facebookkal együttműködve indította el hétfőn az adománygyűjtést, amely egészen augusztus 31-ig tart.

A kezdeményezés támogatói Madonna Facebook-oldalán tudnak közvetlenül adakozni, de a közösségi portálon bárki indíthat saját gyűjtést a kampányhoz kapcsolódóan. A felajánlott összegek a popénekesnő jótékonysági szervezetéhez, a Raising Malawihoz kerülnek.

Madonna augusztus 16-án ünnepli 60. születésnapját.

„Továbbra is rendíthetetlen elkötelezettséget érzek az iránt, hogy szerető otthont biztosítsak a kiszolgáltatott helyzetű gyerekek számára.

Születésnapomra nem is tudnék jobb ajándékot elképzelni, mint hogy kapcsolatot teremtsek a globális családom és ezen gyönyörű ország, valamint annak leginkább segítségre szoruló gyermekei között” – mondta az énekesnő.

Hozzátette:

„minden egyes felajánlott dollárt közvetlenül a gyerekek étkeztetésére, iskoláztatására, öltöztetésére és egészségügyi ellátására fordítunk.

Szeretném, ha összefognánk a barátaimmal, a rajongóimmal és a támogatókkal, hogy megváltoztassuk a malawi gyerekek életét, megmutatva nekik, hogy gondoskodunk róluk, védelmezzük és szeretjük őket”.

Madonna, aki eddig négy gyermeket fogadott örökbe Malawiból, 2006-ban alapította meg a Raising Malawi alapítványt, a délkelet-afrikai ország árváinak és kiszolgáltatott helyzetű gyermekeinek segítése céljából. Az énekesnő alapítványának közreműködésével épült meg a blantyre-i Queen Elizabeth Központi Kórház gyermekosztálya, amelynek hivatalos megnyitója tavaly júliusban volt.

Borítókép: AFP PHOTO / Ben Stansall

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!