vége a találgatásoknak

2019.04.01. 22:55

Szívműtét miatt halasztja el a turnét Mick Jagger

Ha minden jól megy, nyáron visszatérhet a színpadra.

22 June 2018, Germany, Berlin: Mick Jagger sings during the Rolling Stones Concert in the Olympic Stadium. Photo: Paul Zinken/dpa

Forrás: AFP/dpa

Fotó: Paul Zinken

A Drudge Report amerikai hírportál értesülése szerint a legendás együttes 75 éves frontemberén még ezen a héten New Yorkban végrehajtják a műtétet, és Jagger várhatóan teljesen felépül. A Drudge Report szerint nyárra várható visszatérése a koncertszínpadra.

A Rolling Stones szombaton jelentette be honlapján a turné elhalasztását, és eddig nem lehetett tudni, mi baja van a zenésznek. Azt írták csupán, hogy Mick Jaggernek azt tanácsolták: most ne turnézzon, mert „orvosi kezelésre van szüksége”.

Az együttes áprilisban, májusban és júniusban lépett volna fel számos egyesült államokbeli és kanadai városban. Az énekes-frontember a Facebookon és a Twitteren is elnézést kért a kellemetlenségért. „Sajnálom a történtek miatt az amerikai és kanadai rajongókat” – fogalmazott Mick Jagger, hozzátéve: elkeseredett a turné elhalasztása miatt, de keményen dolgozik azért, hogy minél hamarabb visszatérhessen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!