hercegi baba

2019.05.23. 11:01

Elhalmozzák a kis Archie-t

Olyan hírességek küldtek neki ajándékot, mint Oprah Winfrey vagy George Clooney, de a Disney vezető művésze, Kim Raymond is meglepte egy aprósággal.

Britain's Prince Harry, Duke of Sussex (R), and his wife Meghan, Duchess of Sussex, pose for a photo with their newborn baby son, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, in St George's Hall at Windsor Castle in Windsor, west of London on May 8, 2019. (Photo by Dominic Lipinski / POOL / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Május 6-án megszületett Harry herceg és Meghan hercegné első gyermeke, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, aki már most egy igazi kis világsztár – írja a Lokál.

Az egész világ babalázban ég, amióta újabb taggal bővült a brit királyi család.

Archie hetedik a trónutódlási sorban, és mint ahogy várható volt, minden földi jót megkap.

Olyan hírességek küldtek neki ajándékot, mint Oprah Winfrey vagy George Clooney, de a Disney vezető művésze, Kim Raymond is meglepte egy aprósággal.

Animációs film készült neki, amelyben Micimackó épp Windsorba tart, hogy egy könyvet adjon át a családnak. Köztudott, hogy Harry herceg nagy rajongója a meséknek, így bizonyára

könnyeket csalt szemébe a gesztus.

Az újdonsült apuka egyébként már javában a palotai kötelességeinek tesz eleget, nemrég az oxfordi gyermekkórházba is ellátogatott, ahol mindenki hatalmas lelkesedéssel fogadta.

Egy kislány a tömegből előbújva egy plüssmacit is átadott Harrynek, amely Archie Harrison nevére volt címezve. A kis újszülött természetesen szüleitől is mindent megkap, a Daily Mail információi szerint a baba érkezése összesen 374 millió forintba került, amiben már benne volt a luxuskórterem, az exkluzív babaváróbuli és otthonuk berendezése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!