piszkos anyagiak

2019.05.13. 15:20

Még el sem kezdődött, máris botrány van az Eurovíziós Dalfesztivál körül

Most nem a fellépők háza táján áll a bál.

Israeli model Bar Refaeli arrives at The amfAR Gala New York, the Foundation’s 21st annual benefit for AIDS research during New York Fashion Week at Cipriani Wall Street on February 6, 2019 in New York. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)

Forrás: ANGELA WEISS / AFP

Kétmillió eurós (648 millió forintos) adótartozása van Bar Refaeli izraeli szupermodellnek, a héten kezdődő Eurovíziós Dalfesztivál műsorvezetőjének – állapította meg vasárnap egy izraeli bíróság.

Az izraeli igazságügyi minisztérium közleménye szerint Refaelinek 30 ezer euró (9,7 millió forint) bírósági költséget is meg kell fizetnie.

A szupermodellt azzal vádolták, hogy nem vallotta be sokmillió eurós izraeli és külföldi bevételeit, emellett hallgatott celebként kapott juttatásokról is.

Refaeli azt állította az eljárás során, hogy a vitatott időszakban, 2009 óta zömmel nem tartózkodott Izraelben, ám a bíróság ezt cáfolta. Bizonyították, hogy nagyon alacsony áron bérelte luxuslakását Tel-Avivban, és az is kiderült, hogy egy luxusautót kapott promóciós munkájáért.

Refaeli 2007-ben robbant be a köztudatba, amikor ő lett az első izraeli modell, aki megjelent a Sports Illustrated magazin címlapján. Leonardo DiCaprióhoz fűződő kapcsolatáról is írtak a bulvárlapok, mint ahogy 2011-es különválásukról is beszámoltak.

A topmodellnek 2,8 millió követője van az Instagramon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!