bámulatos

2019.05.16. 19:30

Mick Jagger úgy táncol, hogy meg nem mondanánk, szívműtétje volt (videó)

Elég jó formában van a Rolling Stones énekese.

(FILES) In this file photo taken on June 22, 2018 Singer of British band the Rolling Stones, Mick Jagger performs with the band during a concert at Berlin's Olympic Stadium on June 22, 2018. - British rock band Rolling Stones on May 16, 2019 announced new United States and Canada tour dates after it was forced to postpone planned performances so legendary frontman Mick Jagger could undergo surgery. The band of ageing icons said it would play all of the previously scheduled shows, starting at Chicago's Soldier Field stadium on June 21, as well as adding a new date in New Orleans on July 14. (Photo by Tobias SCHWARZ / AFP)

Forrás: Tobias SCHWARZ / AFP

Alig hat héttel a szívműtétje után Mick Jagger már a banda turnéjának folytatására készül.

A zenész egy videót osztott meg közösségi oldalán, amin a próbateremben táncol – írja a Mirror alapján a Ripost. A mozgása pedig pont olyan mint évtizedekkel ezelőtt, amire igazán büszke lehet a 76 éves sztár.

Mick Jaggernek április 5-én cserélték ki a szívbillentyűjét, és állítólag az orvosok is nagyon elégedettek gyors rehabilitációjával. A beavatkozás miatt egyébként a Rolling Stones kénytelen volt elhalasztani a No Filter turnéjuk április 20-ra tervezett észak-amerikai kezdetét.

Jagger gyors felépülése után a koncertsorozat első fellépése június 21-én lesz Chicagóban, ezután még 16 koncertet adnak az Egyesült Államokban és Kanadában. A turnéra vásárolt jegyek érvényesek az új időpontokban, akik nem érnek rá, azok visszakapják a jegyárat – közölte az együttes.

A múlt hónapban egyébként Jagger szintén a közösségi médiában köszönte meg rajongóinak a támogatást és háláját fejezte ki a kórház szakembereinek kitűnő munkájáért.

Borítókép: így ropta Jagger tavaly

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!