a szenvedélyükből élnek

2019.12.03. 13:01

Meglepő vállalkozások hoznak milliókat a sztároknak

A hírességek gyakran fektetnek olyasmibe, amiben kedvüket lelik.

Actor Mark Wahlberg arrives for the premiere of the film "All The Money In The World" in Beverly Hills, California on December 18, 2017. (Photo by FREDERIC J. BROWN / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Frederic J. Brown

Mark Wahlberg sok mindenbe belevágott már, volt, hogy egy karibi krikettcsapatba fektetett be, tavaly pedig egy Chevrolet-szalont vásárolt – írja az Origo.

„Folyamatosan keresem a módját, hogy megújuljak, és olyasmikbe vágjak, amiket szenvedéllyel tudok csinálni. Imádom a kocsikat, és megragadtam az esélyt, hogy népszerűsítsek egy olyan ikonikus márkát, mint a Chevrolet„ – mondta az adásvételkor.

Üzlettársa, Jay Feldman szerint Wahlberg részt vesz a napi folyamatokban is, sokszor beugrik az üzletbe, hogy megnézze, miként állnak a dolgok.

Bill Murray-ről köztudott, hogy odáig van a golfért (játszott a Golfőrültek-ben is), és a legtöbb tornán sokszínű, különös ruhákban indul –

2016-ban pedig végre elindította saját márkáját is, azóta nemcsak hord, de árul is hasonló golfcuccokat.

A vállalkozást a fivéreivel együtt viszi.

Bill Murray nem csak a filmjeiben vicces: golfruháiban is a humort keresi
Fotó: Jim Watson / AFP

Egyik testvére, Joseph úgy nyilatkozott, hogy folyamatosan a stílus és a humor tökéletes elegyét keresik a ruhák tervezésekor.

Akon 2007-ben nemcsak saját ruházati márkáját indította el, de vett egy gyémántbányát is Dél-Afrikában.

Az énekes vállalkozásáról túl sok részletet nem lehet tudni, annyi azonban biztos, hogy Akon egy időben rendszeresen feltűnt a tárnáknál, de miután a Véres gyémánt már 2006-ban megjelent, folyton meg kellett védenie magát: nem győzte hangoztatni, hogy szó sincs olyan helyi háborúkról, mint amilyeneket a filmben lehetett látni.

Az Aerosmith frontembere, Steven Tyler egyszer elárulta, hogy 26 éves kora óta énekel a bandában, és mire 29 lett, már 30 ezer dollárt vihetett haza egyetlen fellépésért.

Steven Tyler és zenekara adta a népszerű játék, a Guitar Hero ötletét
Fotó: Chris Delmas / AFP

A többiekkel együtt azóta is számos lemezt adtak ki, de egyetlen albumukkal sem kerestek annyi pénzt, mint egy videojátékkal, a közreműködésükkel készült Guitar Hero: Aerosmith-szel – amelyből négymillió példányt adtak el szerte a világon.

Borítókép: Mark Wahlberg

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!