Hírességek sétánya

2020.01.31. 13:45

Csillagot kapott 50 Cent Hollywoodban

Csillagot kapott 50 Cent, valódi nevén Curtis Jackson amerikai rapper, színész és producer csütörtökön a hollywoodi Hírességek sétányán.

Curtis "50 Cent" Jackson poses for pictures during the ceremony honoring him with a Star on The Hollywood Walk of Fame in Hollywood, California on January 30, 2020. (Photo by Mark RALSTON / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Mark Ralston

A 44 éves rappert régi barátja, Eminem méltatta a ceremónián, aki elmondta, hogy noha 2002-ről csupán halvány emlékei vannak, arra kristálytisztán emlékszik, amikor először találkozott 50 Centtel – írja a Variety című filmes portál.

„A karizma és a személyiség, minden illett a zenéje intenzitásához” – idézte fel a rapper, aki annak idején Dr. Dre amerikai hiphop producerrel együtt karolta fel Jacksont és segített neki a világ egyik legnépszerűbb rapperévé válni.

A queensi születésű 50 cent a 2003-ban megjelent Get Rich or Die Tryin' című albumával tett szert világhírnévre. Zenei karrierje mellett számos filmben játszott, egyebek között az albumával azonos – magyarul Pénzed vagy életed – címet viselő 2005-ös, félig önéletrajzi filmben, valamint a Mélyütés és a Gengszterzsaruk című alkotásokban. Emellett magánvállalkozásai vannak és producerként is tevékenykedik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!