Jól érzi magát

2020.03.31. 14:57

Hazamehetett a kórházból a koronavírusos Plácido Domingo

A 79 esztendős operaénekesnél március közepén diagnosztizálták a fertőzést.

Plácido Domingo spanyol operaénekes a szegedi Szent Gellért Fórum ifjúsági és sportcentrum nyitókoncertjén 2019. augusztus 28-án este.

Forrás: MTI

Fotó: Rosta Tibor

Egy hét után hazamehetett a kórházból Plácido Domingo

írja az Origo.

A világhírű operaénekes március 22-én jelentette be a Facebook-oldalán, hogy megfertőződött a koronavírussal. A 79 esztendős Domingo egy hetet töltött a mexikói Acapulco egyik kórházában.

Az operalegenda hétfő este hivatalos nyilatkozatot tett közzé a Facebookon:

Kedves barátaim, sok téves információ kering a jelenlegi egészségi állapotomról a közösségi hálózatokon és a sajtóban. Itthon vagyok, és jól érzem magam.

Szerencsére már az első tünettől kezdve, mint általában, orvosi felügyelet mellett voltam. Figyelembe véve a koromat és az egészségügyi állapotomat a COVID-19 fertőzést azonnal gyanították, és ez egyszerűsítette a dolgot. Most otthon folytatom a terápiát és pihenek. Gondolatban azokkal vagyok, akik szintén ebben a betegségben szenvednek, valamint azokkal, akik nagylelkűen dolgoznak az életek megmentése érdekében. Köszönöm mindenkinek a szeretetét, és ismét azt kérem, hogy mindenki maradjon otthon, biztonságban. Hamarosan találkozunk. Plácido.

Borítókép: Plácido Domingo spanyol operaénekes a szegedi Szent Gellért Fórum ifjúsági és sportcentrum nyitókoncertjén 2019. augusztus 28-án este

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!