újra formában

2020.03.14. 17:43

Sok a közös Ben Affleckben és új kedvesében

Végre egyenesbe kerül a színész?

Ben Affleck attends to Triple Frontera premiere at Callao City Lights in Madrid, Spain. March 06, 2019. (Photo by A. Ware/NurPhoto)

Forrás: AFP

Fotó: A. Ware

Bár a „hasonlóságok vonzzák egymást” életbölcsesség épp annyira igaz, amennyire nem, mégis segíthet az ismerkedés kezdeti szakaszában.

Konkrét bizonyítékok vannak Ben Affleck és kolléganője, a szépséges Ana de Armas románcára egy közös utazás és egy csók formájában, és egyre inkább megszólalnak azok is, akik egyéb információkkal is tudnak szolgálni a Jennifer Garnert kifejezetten nehezen felejtő Affleck új életfejezetéről – írja a hirado.hu.

„A közelmúlt őszinte interjúi után szembenézett a kudarcaival, és amióta Ana segíti ezt a tisztulási folyamatot, mind fizikailag, mind lelkileg napról napra jobban érzi magát” – nyilatkozta egy forrás a HollywoodLife-nak.

A színész ismerőse így folytatta: „Barátságnak indult, de összemelegedtek. Azonos a humoruk, az érdeklődési körük, ez egyre inkább túlmutatott a baráti határokon. Mivel az életfilozófiájuk is egyezik, így egyértelmű volt, hogy ez lesz a vége. Ben csodás napjait éli.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!