megfagyott a kis angyalka

2021.01.22. 05:56

A havas teraszon találták meg egy 3 éves kislány holttestét – kihűlés okozta a halálát

Nem tudni, hogyan kerülhetett ki a házból a kislány. Szüleit gondatlanság miatt őrizetbe vették.

Forrás: Shutterstock

Kétségbeesetten, segítségért könyörögve hívta fel a rendőrséget egy édesapa vasárnap hajnali fél 2-kor. A járőrök nem késlekedtek és azonnal elindultak a minesotai Saint Paul-i házhoz. Ám minden igyekezetük ellenére elkéstek – írja a Ripost.

 

Amikor a rendőrök megérkeztek, a hároméves kislány már holtan feküdt családja házának a teraszán a hóban.

Az apja szerint lányára eszméletlen állapotban talált rá, már nem reagált semmire. A mentősök a helyszínen halottnak nyilvánították.

A házban további öt gyermek tartózkodott, akik 9 hónap és 11 év közöttiek voltak. A gyerekeket a rendőrség gyermekotthonba helyezte. Mindkét szülőt őrizetbe vették – írja a CrimeOnline.

„Miután a rendőrség meghallgatta az anyát, Ciasha Lee-t és az apát, John Lee-t, mindkettőjüket letartóztatták.

A nyomozók tovább folytatják a nyomozást és a helyszínen próbálnak még több információt kideríteni, hogy mi vezethetett a tragédiához” – közölte a minnesotai rendőrségi szóvivő.

A hatóságok elrendelték a kislány holttestének a boncolását, a halál okának megállapítása miatt.

Felvetődött annak a gyanúja, hogy a gyereket büntetésből zárták ki a hidegbe és megfelejtkeztek róla, így hűlt ki a kis teste.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!