Bulvár-celeb

2021.04.15. 06:25

29 év korkülönbség nem túl sok? A fiatal lány szerint az életkor csak egy szám

A 19 éves Natalie Noble 48 éves teniszedzőjével alkot egy párt, és mint mondja, nagyon boldogok együtt.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

A fiatal lány és szerelme románca a középiskolai teniszcsapatban bontakozott ki. Miután Natalie leérettségizett, beteljesült a kapcsolatuk, azóta Bobby és ő elválaszthatatlanok.

„2015-ben találkoztam először Bobbyval, miután a teniszedzőm lett. Ebben az évben kezdtem el teniszezni, a lánya szintén a csapat tagja volt. Eleinte nem voltak romantikus gondolataim, egyszerű edző-tanítvány kapcsolatunk volt”

– magyarázta a lány hozzátéve, hogy sok idő kellett, mire bevallották egymásnak a valódi érzéseiket.

Fotó: Youtube

A párocska félt attól, mit szólnak majd az emberek a kapcsolatukhoz, ezért egy ideig titokban tartották szerelmüket, mostanra ez viszont annyira átfordult, hogy a szerelmespársaját YouTube-csatornát is indított. Nem mindenki örül Natalie és Bobby kapcsolatának: a tinilány édesanyja azzal vádolja a 48 éves férfit, hogy az elveszi lánya fiatalságát.

„A szüleim megpróbálták pokollá tenni az életünket, és szétszakítani minket, de ezzel csak azt érték el, hogy még szorosabb lett a kapcsolatunk”

- nyilatkozta a lány a Lad Bible nevű lapnak – amit a life.hu idéz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!