Bulvár-celeb

2021.04.13. 05:05

Döbbenetes hasonlóság: Harry herceg kiköpött olyan, mint Fülöp herceg volt fiatalon

Előkerült egy régi fotó és ezen jól látszik, hogy az elhunyt Fülöp herceg fiatalkori énje és Harry herceg között milyen elképesztően nagy a hasonlóság.

Britain's Prince Harry visits the War Memorial in Suva on October 24, 2018. - Prince Harry and his wife Meghan, Duchess of Sussex are in Fiji as part of a royal tour. (Photo by PETER PARKS / AFP)

Forrás: AFP /Peter Parks

Fotó: AFP

Talán eddig még nem sokan figyelték meg, de bizony Harry herceg pontosan úgy néz ki, mint a nagyapja, Fülöp herceg fiatalkorában. Most előkerült a Paris Match magazin 1957-es címlapja, amelyen Fülöp herceg szerepelt, és megdöbbentő a hasonlóság – vette észre a megjelent régi címlapot a Ripost.

Harry herceg most teljesen úgy néz ki, mint Fülöp herceg 36 évesen, sőt, hogy még jobban látszódjon a hasonlóság, a The Sun összevetette a címlapfotót Harry egyik 2018-as képével. Ezen éppen hasonló korú, mint Fülöp herceg a fiatalkori fotóján és egyenruhát visel.

Tényleg hatalmas a hasonlóság
Fotó: AFP / Tolga Akmen

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!