Bulvár-celeb

2021.04.28. 19:30

Nincs visszaút: a királyi család végleg megszakítja a kapcsolatot Harry herceggel

Harry hercegnek és Meghannak nincs visszaút a királyi családba.

Britain's Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex arrive to attend The Mountbatten Festival of Music at the Royal Albert Hall in London on March 7, 2020. - The Festival brings together world-class musicians, composers and conductors of the Massed Bands of Her Majesty’s Royal Marines. This year, the performance will mark the 75th anniversary of the end of the Second World War and the 80th anniversary of the formation of Britain’s Commandos. (Photo by SIMON DAWSON / POOL / AFP)

Forrás: AFP / Simon Dawson

Fotó: AFP

Harry herceg és Meghan Markle előtt teljesen bezáródik a királyi család ajtaja, mihelyst Károly trónra kerül. A szakértők szerint Károly ugyanis észszerűsíteni szeretné a monarchiát, hogy pénzt takaríthasson meg. Így

Harry és Meghan nem lenne többé a királyi család tagja.

Az észszerűsítés értelmében meghatároznák, ki tartozik a királyi család vezető tagjai közé – nem más, mint Károly, Kamilla, Vilmos herceg, Katalin hercegné, valamint gyermekeik, György, Lajos és Charlotte. Nekik lenne a kötelességük a szerepvállalás, ők kapnának fizetést a „cégtől”.

Ennek értelmében pedig így Harry herceg és felesége, Meghan Markle nem térhet vissza hivatalos tagként a családba, majd akkor sem, amikor trónváltás következik.

„Károly herceg már nagyon régóta csökkenteni akarja a monarchia költségeit, hogy megtakarítson. Bizonyítani akarja, hogy megéri a királyi család a pénzt, amit az adófizetők biztosítanak számukra.

Semmi sem lesz olyan, mint régen
Fotó: AFP / Daniel Leal-Olivas

Úgy képzelem, amikor ez megvalósul, Harry és Meghan kikerül a királyi családból. A királynő célja az, hogy egyben tartsa a családot, bármi áron, de Károly változtatni akar, amit meg is fog tenni” – árulta el a Daily Mail oldalának Angela Levin királyi családi szakértő – írja a Bors.

A hírek szerint Harry herceget sokkolta, hogy a család nagy része fagyosan viszonyult hozzá nagyapja temetésén. Várhatóan a nyáron visszatér az Egyesült Királyságba néhai édesanyja, Diana hercegné szobrának leleplezésére, de feltehetően egyedül.

A királyi család szakértője szerint Harry július körül repülne haza a szoborfelavatás miatt, ám a szakértő Russell Myers szerint nagy eséllyel második gyermekének születését fogja felhasználni kényelmes ürügyként, hogy ne kelljen ismét találkoznia családjával.

„A család egy része fagyos fogadtatásban részesítette, és talán ez némileg sokkolta” – magyarázta Russell. A hírek szerint ugyanis sokan a családból egyáltalán hozzá se szóltak Harryhez – így elképzelhető, hogy megpróbálja az újabb kínos helyzetből kihúzni magát, és egyedül jelenne meg édesanyja szobránál – írja a Ripost.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!