Bulvár-celeb

2021.06.27. 15:55

Visszahozták a halálból a férfit, döbbenetes, amit mondott a túlvilági létről

A férfi egy kisebb baleset után került a klinikai halál állapotába. Húsz percen át halott volt, most kiderült, mit tapasztalt ebben az időszakban.

Forrás: Ripost / Youtube

Húsz percen át feküdt holtan, a klinikai halál állapotában a műtőasztalon Scott Drummond, aki elképesztő tapasztalatokról számolt be a nagyközönségnek – írja a Ripost.

A most hatvanas éveiben járó férfinek 28 évesen, egy csúnya síbalesetben sérült meg a hüvelykujja. Bár az eset gyógyítása rutinműveletnek tűnt, az egyik nővér súlyos hibát követett el, a következő pillanatban pedig a férfi elveszítette az eszméletét.

„Olyan érzésem támadt, mintha valami felemelkedne a karomban, és elmenne a szívemig, és a következő dolog, amire emlékszem, hogy a levegőben vagyok, és onnan nézek le a műtőasztalon fekvő testemre”

– mondta el a Priorize your life című műsorban a férfi, aki éveken át azért nem beszélt a nyilvánosság előtt az átélt élményről, mert attól tartott, hogy pénzhajhásznak és hazugnak tartanák.

A férfi ezután úgy emlékszik, hogy egy mezőn állt, ahol volt néhány nagy, különös kinézetű fa, vadvirágok, amik élénk, csodálatos színekben pompáztak.

„A következő dolog, amire rájöttem, hogy az a személy, aki odakísért, már nem volt ott. Egyedül voltam, de az egész annyira békés volt!”

Scott mély békét érzett, amikor egy fehér felhőt látott elhaladni a közelben, és akkor, mintha egy filmet nézne, az addigi élete lepergett a szemei előtt, egészen a születése pillanatától kezdődően.

Mindent látott, amit tett az életében, jót és rosszat, és érezte, hogy ha ezt a helyzetet túléli, jobb emberként kell élnie az életét.

A dolgok ezután még szürreálisabbá váltak. Scott emlékszik, hogy egy titokzatos alak telepatikusan utasította, hogy induljon meg a felhők felé, ekkor azonban egy erős kar nyúlt oda hozzá, és azt mondta:

„Ennek még nincs itt az ideje. Sok dolgod van még.”

Ahogy a karját hátrahúzta a felhőktől, visszakerült a testébe.

Scott az interjúban elismerte, hogy eleinte nem akart visszatérni az élők sorába, mert az, amit a klinikai halál állapotában látott és tapasztalt, olyan békés, szép és derűs volt, mint semmi azelőtt.

Miután a kórházi ágyán magához tért, csodálkozva értesült arról, hogy húsz percen át halott volt, attól a naptól kezdve pedig egészen másképp kezdett élni.

Címkék#túlvilág

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!