Bulvár-celeb

2021.09.02. 18:01

Cristiano Ronaldo 11 éves kisfia bámulatos karriert épít

Újra összeáll a Rooney-Ronaldo álomduó a Manchester United akadémiáján. Együtt játszhatnak a sztárcsatárok fiai.

Forrás: Instagram

Habár Wayne Rooney már a Derby County edzője, négy fia közül a legidősebb, Kai Wayne Rooney a Manchester United utánpótlásképző akadémiáján egy csapatban játszhat apja egykori csatártársa, Cristiano Ronaldo elsőszülöttjével.

A Vörös Ördögök nem csak az ötszörös aranylabdás portugál világsztárt szerződtették a Juventustól 15+8 millió euróért (a vételár a sikerek függvényében nőhet a teljes, 8 milliárd forintnyi summára), de vele együtt nyilván a tehetséges fiát, Cristiano Juniort is megszerezte.

Rooney decemberben az MU-hoz igazolt sarjához hasonlóan 11 éves Ronaldo-fiú is remek géneket örökölt apjától.

Apja állomáshelyein ő is helyet kapott a korosztályos csapatokban – előbb a Real Madridnál, majd 2018 nyarától a Juventusnál –, de nem élt vissza a protekcióval. Egy torinói szezonját például 23 meccsen 58 góllal és 17 gólpasszal zárta az egy évvel idősebbek között.

– Nem fogom nyomás alá helyezni, hogy futballista legyen. Persze, ha engem kérdeznek, természetesen ezt szeretném. De a lényeg, hogy a legjobb legyen, akár labdarúgó, akár orvos lesz belőle – mondta nemrég trónörököséről a 36 éves futballcsillag.

Ha valaki, Cristiano Ronaldo tudja, mi kell a sikerhez. Szerinte az önmagában kevés a sikeres karrierhez, hogy a fia gólerős, gyors és jól cselez.

– Kemény munkára és nagy elhivatottságra is szüksége lesz. Néha kólát iszik és csipszet eszik, pedig tudja, hogy ezekért haragszom. Persze tudom, még gyerek – mondta Cristiano Juniorról, aki pénzben sosem szenved majd hiányt, de az apjára jellemző játékszeretet és sikeréhség motiválhatja.

" data-instgrm-version="13">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

Címkék#Ronaldo

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!