Bulvár-celeb

2023.01.23. 00:56

Eltemették Lisa Marie Presley-t

Apja sírjának közelében helyezték végső nyugalomra.

Forrás: AFP

Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

Lisa Marie Presley másfél hete, január 12-én halt meg. A mentők múlt hét csütörtökön először a kaliforniai otthonában élesztették újra Elvis Presley lányát, és ezt követően kórházba szállították, de az életét végül nem tudták megmenteni – írja a Mandiner. 

 

A Tennessee állambeli Graceland-kastély birtokán temették el vasárnap a másfél hete elhunyt Lisa Marie Presley-t. Elvis és Priscilla Presley egyetlen gyermekét a két évvel ezelőtt öngyilkosságot elkövető fia és apja mellé temették. 

 

A vasárnapi gyászszertartáson Priscilla Presley mondott búcsúbeszédet: Elvis Presley korábbi felesége azt mondta,

lánya egy ikon és sokak számára szuperhős volt.

Az 54 éves dalszerző-énekesnő zenei karrierje során összesen három albumot adott ki. Ő volt az Elvis Presley Enterprises tulajdonosa és működtetője 2005-ig, amikor is eladta az üzletet, ám Elvis Presley híres memphisi birtokának, a Gracelandnek továbbra is tulajdonosa maradt.

Lisa Marie korábban Danny Keough zenésszel, majd Michael Jackson énekessel, Nicolas Cage színésszel és Michael Lockwood zenei producerrel élt házasságban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!