Bulvár-celeb

2023.01.13. 11:55

Meghalt a "királylány" - Lisa Marie Presley 54 éves volt

Elvis Presley legendás amerikai énekes egyetlen lánya egy Los Angeles-i kórházban hunyt el helyi idő szerint csütörtökön, néhány órával azt követően, hogy mentővel a sürgősségi osztályra vitték - írja az MTI.

Forrás: AFP

Lisa Marie Presley énekes, dalszerző, Elvis Presley legendás amerikai énekes egyetlen lánya egy Los Angeles-i kórházban hunyt el helyi idő szerint csütörtökön, néhány órával azt követően, hogy mentővel a sürgősségi osztályra vitték.

"Nehéz szívvel osztom meg a lesújtó hírt, hogy csodaszép lányom, Lisa Marie itt hagyott bennünket" - írta édesanyja, Elvis Presley hajdani felesége, Priscilla Presley közleményében.

"Ő volt a legszenvedélyesebb, legerősebb és legszeretőbb szívű nő, akit valaha ismertem" - tette hozzá.

Lisa Marie tavaly Baz Luhrmann rendező Elvis című filmjének bemutatóján, majd a díjátadókon édesanyjával, Priscillával jelent meg. Kedden részt vett a Golden Globe-gálán, hogy ünnepelje a filmen apját alakító Austin Bulter díját.

Édesanyjával, Priscilla Presley-vel
Fotós: AFP


Lisa Marie Presley édesanyjával élt, akit a Dallas című sorozatból ismerhetnek a magyar nézők. Szülei 1973-ban elváltak. Elvis 1977-ben halt meg. Később saját jogán is a lapok címoldalára került: küzdött a drogokkal, nagy port kavartak rövid házasságai előbb Michael Jackson popénekessel, majd Nicolas Cage filmszínésszel.

Danny Keough-val való házasságából Lisa Marie-nak két gyereke született, Riley Keough színész és Benjamin Keough. Később Michael Lockwooddal kötött házasságot, ikreik születtek, Harper és Finley Lockwood. Benjamin Keough 2020-ban, 27 éves korában öngyilkos lett. 

Lisa Marie lett apja alapítványának egyetlen örököse, édesanyjával rendszeresen vettek részt Gracelandben - a házban, ahol Elvis élt és meghalt - nagyszabású rajongói megemlékezéseken.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!