a követői is kiakadtak

2020.11.28. 09:24

Hat nőt ejtett teherbe egyszerre „Nigéria hercege”

Sokak szerint ezúttal túllőtt a célon a feltűnési viszketegségben szenvedő afrikai milliomos.

Forrás: Shutterstock

Mike Eze-Nwalie Nwogu, azaz közismertebb nevén „Nigéria hercege” vagy „Pretty Mike” népszerű figurának számít Nigériában. A 30-as évei végén járó szórakozóhely-tulajdonos playboy minden alkalmat megragad, hogy magára irányítsa az emberek figyelmét. A héten például azzal került a bulvárlapok címoldalára, hogy az Instagramján bejelentette: egyszerre hat hölgy vár tőle gyermeket – írja a Ripost.

„Pretty Mike és a hat leendő anyuka – nincs semmi trükk, csak a lehető legjobban éljük az életünk” – írta a nagy visszhangot kiváltó bejegyzés mellé a feltűnési viszketegségben szenvedő afrikai férfi. A kismamák terhespocakját elnézve, szinte egy időben eshettek teherbe mindannyian.

Persze, ha igaz ez az egész és nem csak statisztákkal parádézott, hogy újabb feltűnést okozzon...

A fotóhoz hozzászólók többsége szerint Mike ezúttal túl messzire ment a feltűnősködésben, rengeteg felháborodott kommentet kapott a többség elítélte és azt írta, a legkevésbé sem normális, hogy tárgyiasítja és használja a lányokat. Arról nem is beszélve, hogy egy esküvőn sikerül parádéznia a kismamákkal, teljesen háttérbe szorítva ezzel az esemény főszereplőit.

https://www.instagram.com/tv/CIDi8n-pXFE/?utm_source=ig_embed

Mike egyébként nem először húzza ki a gyufát az embereknél az extravagáns viselkedésével. 2017-ben például őrizetbe vették dehumanizálás vádjával, miután arról töltött fel videókat a közösségi oldalára, ahogy alul öltözött lányokat pórázon „sétáltat” Lagos belvárosában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!