Krimi

2022.10.11. 06:00

Sokkoló felvételen, ahogy hidegvérrel hátba lövi barátját a fiatal nő (videó)

Megdöbbentő pillanatot rögzített egy biztonsági kamera. Csak erős idegzetűeknek!

Illusztráció: Shutterstock

A szomszédok múlt hét csütörtökön a reggeli órákban hívták ki a rendőröket ahhoz a brazíliai Sao Paulo Cityben lévő ingatlanhoz, ahol egy nő lelőtt egy férfit. A lövést és az azt megelőző pillanatokat az áldozat ingatlanában található kamera felvette – írja a Ripost.

Az otthoni felvételen az látható, amint a gyanúsított a lakásban ül és a férfi elsétál mellette, majd becsukja maga mögött az ajtót. Ezután egy tükör elé áll, miközben a nő beront az ajtón. Kezében pisztoly, amelyet a neki háttal álló férfire szegez és rálő.  

Az incidens további részeit már nem mutatja a videó, de a rendőrségi beszámoló szerint a férfi a lövés után hanyatt esik, neki egy asztalnak, miközben a gyanúsított kiabál és az ujjával durván bökdösi a férfit. Ezután a nő újra megpróbálja elsütni a fegyvert, de nem sikerült neki. Mindeközben a saját vérében fekvő áldozat próbál felkelni a padlóról, de sérülései miatt képtelen rá.

Egy másik, a házon kívüli biztonsági kamera felvételén látszik, amint a nő elhagyja az ingatlant, majd többször is visszatér a férfihez, de nem segít neki. Végül a gyanúsított segítségnyújtás nélkül elmenekül a helyszínről egy közeli játszótéren keresztül.

A sokkoló jelenet ITT nézhető meg.

A rendőrök az ingatlanban egy fegyvert és kést is találtak. A nyomozók azt gyanítják, hogy az áldozatot vita közben lőtték meg, és kiadták a körözést a férfi barátnője ellen. A 36 éves Daiana Rosa da Silva Luzt gyilkossági kísérlet miatt keresik. A sérült férfit a támadás után kórházba szállították, nem szenvedett életveszélyes sérüléseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!