Krimi

2023.02.04. 05:00

Meggyilkolta a hasonmását, hogy eltűnhessen a fiatal kozmetikusnő

A saját halálát szerette volna megrendezni a 23 éves iraki származású lány, de lebukott.

Illusztráció: Shutterstock

Németországban nemrég történt a megdöbbentő eset: egy fiatal kozmetikusnő azért, hogy új életet kezdjen, megrendezte saját halálát. Méghozzá úgy, hogy olyan személyekkel vette fel a kapcsolatot az interneten, akik kísértetiesen hasonlítanak rá - írja a Metropol.

Az iraki származású Sharabant gyilkossággal vádolják a hatóságok, miután a rendőrök tavaly augusztusban Ingolstadtban, egy leparkolt Mercedesben véres holttestet találtak. Az elhunytat először Sharaban K-ként azonosították, de a halottkémi vizsgálat után súlyos kérdések merültek fel a személyazonosságát illetően. 

Végül kiderült, hogy az áldozat a szintén 23 éves szépségblogger, Khadidja O., aki feltűnően hasonlított Sharaban K-ra.

A nyomozók kiderítették, hogy a gyilkosságot megelőző héten Sharaban több nővel próbálta felvenni a kapcsolatot, de csak Khadidja O-val sikerült, akivel egy kozmetikai felajánlás ürügyén beszélt meg találkozót.

Sharaban K. egy barátnőjével, az ügyben szintén megvádolt Sheqir K-val együtt felvette autójukba Khadidja O-t, akit egy erdős részre vittek Heilbronn és Ingolstadt között, ahol több mint ötven késszúrással ölték meg áldozatukat, akinek arcát felismerhetetlenné tették. Mindkét elkövetőt életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélhetik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!