hapci!

2020.12.11. 11:34

Anglia legmeredekebb utcájában jelentkezett falfirkával Banksy

Saját városában, Anglia legmeredekebb utcájában tűnt fel csütörtökön a titokzatosság övezte világhírű brit graffitiművész, Banksy legújabb műve.

Banksy brit graffitimûvész Aachoo!! (Hapci!!) címû alkotását fényképezik a környéken lakók a bristoli Vale utcában 2020. december 10-én. A mûfogsorát kitüsszentõ öreg nõ képe az éjjel került a házfalra.

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Jon Rowley

A bristoli Vale utca elején falra festett képen egy idősebb kendős nő látható, aki egy heves tüsszentés közben elveszíti műfogsorát.

Banksy brit graffitimûvész Aachoo!! (Hapci!!) című legújabb műve a bristoli Vale utcában 2020. december 10-én / Fotó: Jon Rowley / MTI/EPA

A személyazonosságát titkoló utcaművész rendszerint azzal igazolja alkotói mivoltát, hogy fotót közöl Instagram-oldalán egy-egy újabb graffitijéről.

Banksy társadalomkritikai és gyakran vitatott falfirkái megtalálhatók szerte a világban, némely alkotása sok száz millió forintnak megfelelő összegért cserél gazdát árveréseken. Művei meglepetésszerűen bukkannak fel a legkülönbözőbb helyeken.

Borítókép: Banksy brit graffitiművész Aachoo!! (Hapci!!) című alkotását fényképezik a környéken lakók a bristoli Vale utcában 2020. december 10-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!