Aranylabda

2017.10.17. 16:43

Neymar zsebeit teletömik, ha nyer

Neymar, mint a Paris Saint-Germain friss sztárigazolása csaknem 3 millió eurós különjutalmat kapna francia klubjától, ha kiérdemelné a France Football magazin Aranylabdáját.

A francia szaklap és a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) 2010 és 2015 között közösen választotta meg az év legjobb labdarúgóját, a múlt esztendő óta azonban ismét külön szavazzák meg az Aranylabda, illetve a FIFA Év Játékosa győztesét.

A France Football múlt hétfőn hirdette ki a harminc jelöltet tartalmazó névsort, amelyen szerepel a brazilok kiválósága is. A nyertest az újságírók szavazatai alapján ítélik oda decemberben.

Neymar, akit augusztusban szerzett meg az FC Barcelonától a PSG átigazolási világrekordot jelentő 222 millió euróért, többször is volt már az Aranylabda jelöltjei között. A legjobban 2015-ben szerepelt, amikor harmadik lett a Barcelona sztárja, Lionel Messi és a Real Madrid kiválósága, Cristiano Ronaldo mögött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában