Nem egyedi eset

2018.10.04. 12:38

Fegyveres rablás áldozata lett a Napoli csatára

Arkadiusz Miliket, a Napoli lengyel válogatott focistáját azután érte a támadás, hogy csapatával 1-0-ra legyőzte a Liverpoolt szerda este a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában.

Arkadiusz Milik of SSC Napoli looks dejected during the Serie A match between Napoli and Fiorentina at Stadio San Paolo, Naples, Italy on 15 September 2018. (Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto)

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Giuseppe Maffia

A nápolyi székhelyű Il Mattino című napilap információi szerint a 24 éves futballista éjjel 2 óra körül hazafelé tartott autójával, amikor egy motorkerékpáros duó elállta az útját és megállásra kényszerítette. A motoron ülő két férfi közül az egyik fegyvert fogott Milikre és elvette tőle Rolex márkájú karóráját. A nápolyi rendőrség egyelőre nem kommentálta az újság értesüléseit.

Két évvel ezelőtt a Napoli másik csatárát, Lorenzo Insignét – aki szerda este a győztes gólt szerezte – és feleségét rabolták ki a városban hasonló körülmények között. A Napoli szlovák válogatott középpályása, Marek Hamsik 2013-ban járt ugyanígy, ráadásul két évvel korábban a feleségét is kirabolták Nápolyban.

Borítóképünkön Arkadiusz Milik a Napoli mezében

Fotó: Giuseppe Maffia / NurPhoto / AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában