nba

2019.01.18. 08:45

A Washington nyerte a Londonban rendezett meccset

A Washington Wizards egy ponttal, 101-100-ra győzött a New York Knicks ellen az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) csütörtöki játéknapjának londoni összecsapásán.

Az O2 Arénában rendezett mérkőzésen a fővárosiak a negyedik negyedet 24-11-re nyerték.

A végeredmény úgy alakult ki, hogy 0.4 másodperccel a dudaszó előtt Knicks-vezetésnél, a washingtoni Thomas Bryant dobásánál Allonzo Trier már leszálló ágban ütötte el a labdát, így a játékvezetők két pontot ítéltek a Wizardsnak.

A játéknap másik izgalmas mérkőzésén a sérült LeBron Jameset továbbra is nélkülöző Los Angeles Lakers hosszabbításban nyert az Oklahoma City Thunder vendégeként. A kaliforniaiaknál Kyle Kuma 32, a bosnyák Ivica Zubac pedig karriercsúcsot jelentő 26 pontot szerzett. A Lakersnek ez volt a 12. mérkőzése a négyszeres MVP-nélkül, mostani sikerével 5/7-re módosította mérlegét ebben a periódusban.

A Philadelphia 76ers, amely a legutóbbi kilenc meccséből hetet megnyert, csütörtökön az Indiana Pacers vendégeként aratott magabiztos győzelmet a 22 ponttal, 13 lepattanóval és 8 gólpasszal záró Joel Embiid vezérletével.

A Toronto Raptors sorozatban a nyolcadik hazai mérkőzésén diadalmaskodott, ezúttal a Phoenix Suns együttesét győzte le Pascal Siakamnak a dudaszó pillanatában értékesített betörésével.

A Denver Nuggets harminc ponttal ütötte ki otthon a Chicagót, ezzel sorozatban a 12. alkalommal győzte le saját közönsége előtt a Bulls csapatát.

Eredmények:

Washington Wizards-New York Knicks 101-100

Charlotte Hornets-Sacramento Kings 114-95

Indiana Pacers-Philadelphia 76ers 96-120

Toronto Raptors-Phoenix Suns 111-109

Denver Nuggets-Chicago Bulls 135-105

Oklahoma City Thunder-Los Angeles Lakers 128-138 – hosszabbítás után

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában