nba

2019.02.15. 10:00

Tizennyolc vereség után tudott nyerni a New York

Megszakadt a 18 vereségből álló sorozata a New York Knicks csapatának, miután 106-91-re győzött az Atlanta Hawks vendégeként az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) csütörtöki játéknapján.

A New York-i együttes az utóbbi 27 találkozójából 26-szor kikapott.

Sorozatban ötödik sikerét aratta az Orlando Magic, ezúttal 127-89-re nyert a vendég Charlotte Hornets ellen, míg a New Orleans Pelicans meglepetésre jobbnak bizonyult a nyugaton harmadik helyen álló Oklahoma City Thunder együttesénél.

A Pelicans sikerének értékét növeli, hogy az első félidő végén vállsérülést szenvedett Anthony Davis, a csapat sztárja, így a folytatásban nélküle kellett küzdeniük a társaknak. Davis – aki néhány hete azt kérte az együttes vezetőitől, hogy cseréljék őt el, mert máshol szeretne játszani a jövőben – szokatlan módon meg sem várta a mérkőzés végét, s a vizsgálatok után ügynökével még a meccs közben elhagyta a csarnokot. Az előzetes eredmények alapján a sérülése nem súlyos, csupán zúzódott a válla, így elképzelhető, hogy pályára léphet majd a vasárnapi All Star-mérkőzésen.

A találkozón Russell Westbrook, a Thunder játékosa 44 pontot, 14 lepattanót és 11 gólpasszt szerzett, így sorozatban 11. tripla dupláját (három statisztikai mutatóban kétszámjegyű eredmény) érte el, amivel tovább javította a ligarekordot. A hazaiaknál Julius Randle játszott kiemelkedően.

Eredmények:

Orlando Magic-Charlotte Hornets 127-89

Atlanta Hawks-New York Knicks 91-106

New Orleans Pelicans-Oklahoma City Thunder 131-122

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában