manchester united

2020.10.09. 12:30

Keane: sokan szégyent hoznak a klub címerére

Roy Keane szerint hamarosan korábbi csapattársa, Ole Gunnar Solskjaer állásába kerülhet, ha a Manchester United futballistái továbbra is mélyen tudásuk alatt teljesítenek.

Roy Keane (L) with Ole Gunnar Solskjaer (R) gestures for Manchester United during his Testimonial soccer match between Manchester United and Celtic at Old Trafford, Manchester, England, 09 May 2006. AFP PHOTO/ANDREW YATES (Photo by ANDREW YATES / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Andrew Yates

A Vörös Ördögökkel hétszeres bajnok legendás ír játékos szerint a labdarúgók teljesítménye gyalázatos volt a legutóbbi fordulóban, amikor a manchesteri együttes hazai pályán 6–1-re kikapott a Tottenham Hotspurtől. Ez volt az MU történetének legsúlyosabb PL-fiaskója, a városi rivális Manchester Citytől 2011-ben elszenvedett, ugyancsak 6–1-es vereséggel „holtversenyben”.

A 49 éves Keane megjegyezte,

túl sokan „csalják” a játékot a pályán, ők szégyent hoznak a klub címerére.

Hozzátette, ezt látta akkor is, amikor a csapat korábbi vezetőedzőjét, a portugál José Mourinhót „lökték a busz alá”.

Solskjaernak esélyt jelenhet a csapat felrázására az, hogy az átigazolási szezon utolsó napjaiban a klub megszerezte az uruguayi Edinson Cavanit és Facundo Pellistrit, valamint a brazil Alex Tellest.

Az MU, amely három mérkőzésen mindössze három pontot szerzett a Premier League-ben, jövő szombaton a Newcastle United ellen lép pályára.

Forrás: MTI

Borítókép: Keane és Solskjaer még 2006-ban együtt a pályán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában