de lehet, hogy ő sem

2020.11.24. 12:03

Valószínűleg csak Klopp ért egyet saját nyilatkozatával

Jürgen Klopp, az angol bajnok Liverpool labdarúgócsapatának vezetőedzője nem tartja magát a motiváció művészének.

Liverpool's German manager Jurgen Klopp watches the English Premier League football match between Liverpool and Leicester City at Anfield in Liverpool, north west England on November 22, 2020. (Photo by Laurence Griffiths / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Forrás: AFP / POOL

Fotó: Laurence Griffiths

„Őszintén szólva fogalmam sincs, hogyan kell motiválni.

És ha a motiválás lenne az egyetlen erősségem, akkor nem tartanék ott, ahol tartok”

– mondta egy interjúban a német szakember.

Hozzátette: nem tud egész nap valamifajta lelkesítő, tűzbe hozó beszédet tartani, mert mint mindenki másnak, neki is foglalkoznia kell sok apró részlettel.

Nagyon szívesen végzi a munkáját, és az sem esik nehezére, hogy valakinek elmagyarázza, miért is kifizetődő sok energiát fektetni egy olyan tevékenységbe, amelyben az illető jó – mondta Klopp.

A trénert elsősorban a sikeréhség hajtja:

„Amikor tavaly megnyertük a Bajnokok Ligáját, egy héttel később már nem éreztem a diadal ízét. És ugyanez volt a helyzet idén a bajnoki címmel. Már egy jó ideje ismét éhes vagyok a sikerre”

– fogalmazott.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában