ac milan

2021.03.02. 12:00

Ibrahimovic ismét kidőlt a csatasorból

Kisebb sérülést szenvedett az AS Roma otthonában megnyert vasárnapi bajnokin Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan labdarúgócsapatának svéd klasszisa.

AC Milan's Swedish forward Zlatan Ibrahimovic (R) sits on the substitutes' bench with an ice pack on his left tigh, after being injured during the Italian Serie A football match AS Roma vs AC Milan on February 28, 2021 at the Olympic stadium in Rome. (Photo by Tiziana FABI / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Tiziana Fabi

A 39 éves támadónak a combja sérült meg a fővárosiak vendégeként 2–1-re megnyert összecsapáson, és ugyan a klub nem adott még hivatalos tájékoztatást arról, mennyi időt kell kihagynia, az olasz sajtó arról számolt be, hogy legalább 10 napig pihennie kell a veterán csatárnak.

Ez azt jelenti, hogy a csapat házi gólkirálya lemarad az Udinese és a Verona elleni Serie A-találkozóról, valamint korábbi csapata, a Manchester United elleni Európa-liga-nyolcaddöntő első felvonásáról, amelyet március 11-én rendeznek az Old Traffordon.

Forrás: MTI

Borítókép: Ibra borogatással a combján a Roma elleni meccsen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában