zöld út

2021.08.27. 09:20

Úgy tűnik, tényleg összejön Mbappé Madridba igazolása

A Real Madrid labdarúgócsapata újabb ajánlatott tett Kylian Mbappéért, amelyet a Paris Saint-Germain már nem utasított el, így megkezdődhetnek az érdemi tárgyalások a két klub között.

(FILES) In this file photo taken on August 20, 2021 Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe warms up prior to the French L1 football match between Stade Brestois and Paris Saint-Ger on August 20, 2021. - Real Madrid have offered 160 million euros ($188 million) to Paris Saint-Germain for France World Cup winner Kylian Mbappe, French and Spanish media reported on August 25, 2021. (Photo by LOIC VENANCE / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Loic Venance

A L'Equipe francia lap információja szerint a madridi egyesület

ezúttal már 170+10 millió eurós ajánlattal jelentkezett, miután korábban a 160, majd a 170 millió eurót is kevesellte, így visszautasította a PSG.

A lap kiemelte: a Real Madrid közben kiszivárogtatta azt az információt, hogy ennél az ajánlatnál sokkal többre már nem képes, abban az esetben, ha ez sem felelne meg a franciáknak. A nyári átigazolási piac kedd éjszaka zár.

A 180 millió euró megegyezik azzal az összeggel, amelyet a PSG négy évvel ezelőtt fizetett a Monacónak az időközben világbajnok, 22 éves Mbappéért.

A játékos előző klubja, a Monaco 35 millió euróra tarthat igényt a mostani átigazolási díjból.

Mbappé mostani értékesítése mellett szólt, hogy jelen állás szerint – hiszen szerződése jövő nyárig érvényes a párizsiaknál – januárban múlva már jóval olcsóbban, míg egy év múlva ingyen távozhat, a PSG keretébe pedig a nyáron több klasszis játékos érkezett, legtöbbjükért nem is kellett fizetniük a franciáknak. Így került a párizsiakhoz a hatszoros aranylabdás Lionel Messi, a világ- és Európa-bajnok Sergio Ramos, a nyári Európa-bajnokság legjobbjának választott Gianluigi Donnarumma, valamint a Liverpool holland válogatott középpályása, Georginio Wijnaldum is.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában