Járvány

2021.10.21. 16:20

Koronavírusos a Bayern edzője

Julian Nagelsmann, a Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője pozitív koronavírus-tesztet produkált.

München, 2021. október 21. A 2021. október 19-én készült kép Julian Nagelsmannról, a Bayern München német labdarúgóklub vezetõedzõjérõl a labdarúgó Bajnokok Ligája E csoportjának harmadik fordulójában játszott Benfica Lisbon - Bayern München mérkõzés elõtti edzésen Lisszabonban. Nagelsmann koronavírustesztje pozitív lett, annak ellenére, hogy korábban megkapta az oltás mindkét adagját. A vezetõedzõ mentõhelikopterrel fog visszatérni Münchenbe, ahol házi karanténba kell vonulnia. MTI/AP/Matthias Schrader

Forrás: MTI / AP

Fotó: Matthias Schrader

A klub csütörtöki közlése szerint a német szakembernek egy időre házi karanténba kell vonulnia. A rövid közlemény kitér rá, a tréner annak ellenére fertőződött meg, hogy „teljes körűen be volt oltva”.

Nagelsmann már szerdán, a Bajnokok Ligájában a Benfica elleni 4-0-s győzelem alkalmával sem volt ott a kispadon, mert influenzaszerű tünetei voltak.

A vezetőedző nem a csapattal, hanem egy egészségügyi géppel tért haza Portugáliából.

A Bayern München szombaton a Hoffenheimmal játszik a német bajnokság kilencedik fordulójában, jövő héten pedig előbb a Borussia Mönchengladbach együttesével csap össze a Német Kupában, majd az Union Berlinnel a Bundesligában.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában