Labdarúgás

2022.04.14. 13:20

Joachim Löw lehet Szalai Attila edzője a Fenerbahcénál

A 62 éves Löw számára nem lenne ismeretlen a Fenerbahce, mivel az 1998-99-es szezonban már irányította az együttest.

Török sajtóértesülések szerint a következő szezontól Joachim Löw lehet a magyar válogatott Szalai Attilát is foglalkoztató Fenerbahce labdarúgócsapatának vezetőedzője.

Az isztambuli klub elnöke, Ali Koc már korábban megerősítette, hogy tárgyal a német válogatott volt szövetségi kapitányával, aki Ismail Kartalt váltaná az idény végén. A legfrissebb információk szerint a Fenerbahce továbbra is Löwöt tekinti elsőszámú célpontnak, de az egyesület további részleteket nem közölt. A Fotomac sportnapilap szerint azonban az elhúzódó tárgyalások miatt a klub egy hete a portugál Jorge Jesusszal is felvette a kapcsolatot.

A 62 éves Löw számára nem lenne ismeretlen a Fenerbahce, mivel az 1998-99-es szezonban már irányította az együttest. A szakember 2006 és 2021 között állt a Nationalelf élén, amellyel 2014-ben megnyerte a világbajnokságot.

A Fenerbahce jelenleg második a török bajnokságban, de hat fordulóval a vége előtt hátránya 13 pont az éllovas Trabzonsporral szemben.

Borítóképünkön Joachim Löw. Fotó: MTI/EPA/Sascha Steinbach

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában