Premier League

2022.07.04. 13:44

Ronaldo egyelőre nem edz a Manchester Unitednél

Az angol futballklub már egy hete elkezdte a felkészülést a következő szezonra.

Egybehangzó médiaértesülések szerint Cristiano Ronaldo „családi okok miatt” hétfőn nem kezdi meg az edzést csapatánál, a Manchester Unitednél.

Az angol futballklub már egy hete elkezdte a felkészülést a következő szezonra, azoknak a játékosoknak azonban, akik júniusban még a válogatottjuknál szerepeltek – ahogy Ronaldo is – most hétfőn kellett felvenniük a munkát.

A hétvégén olyan hírek jelentek meg a brit sajtóban, hogy a 37 éves, ötszörös aranylabdás portugál sztár arra kérte az MU vezetőit, megfelelő ajánlat esetén engedjék el. Távozási szándékát azzal indokolta, hogy mivel az együttes csak az Európa-ligába kvalifikálta magát, 19 év után először ősztől nem szerepelhetne a Bajnokok Ligájában.

Ronaldo tavaly nyáron némi meglepetésre tért vissza a Juventustól a Manchester Unitedhez, amelyben 2003 és 2009 között már szerepelt. A pletykák szerint jelenleg a Bayern München és a Chelsea is érdeklődik iránta, a szerződése azonban jövő nyárig még a Manchesterhez köti.

Borítókép: Cristiano Ronaldo, a Manchester United játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében játszott Atlético Madrid–Manchester United mérkőzésen a madridi Wanda Metropolitano stadionban 2022. február 23-án. Fotó: MTI/EPA-EFE/Juanjo Martin

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában