Tisztul a kép

2023.06.01. 14:09

Most már biztos: Messi távozik a PSG-től

Lionel Messi távozik a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatától Christophe Galtier vezetőedző szavai szerint.

MW

Lionel Messi, a Paris Saint-Germain (b) és Matthijs de Ligt, a Bayern München játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első, Paris Saint-Germain-Bayern München mérkőzésén Párizsban 2023. február 14-én

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Teresa Suarez

A szakember csütörtökön újságíróknak beszélt arról, hogy az argentin sztárfutballista szombaton, a Clermont elleni bajnokin lép utoljára pályára a csapatban.

Abban a kiváltságban volt részem, hogy a világ valaha volt legjobb játékosát edzhettem. Ez lesz az utolsó mérkőzése a Parc des Princes-ben és nagyon remélem, hogy meleg üdvözlésben részesül

− mondta a tréner.

A nemzetközi sajtóban már május elején hírt adtak a hétszeres aranylabdás, decemberben világbajnoki címet nyert argentin játékos távozásáról. Az átigazolási ügyekre specializálódott, általában jól értesült Fabrizio Romano akkor azt írta a Twitteren, hogy Messi édesapja, Jorge Messi már egy hónappal azt megelőzően közölte a döntést a párizsi klub vezetőivel.

A 35 esztendős sztárnak júniusban jár a le a szerződése a PSG-nél, így ingyen távozik majd.

Messi 2021 augusztusában hagyta el klubját, az FC Barcelonát - amelynek 2000 óta volt a tagja - és igazolt a Paris Saint-Germainhez, mellyel tavaly és idén is francia bajnokságot nyert.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában