mesés karrier

2017.08.17. 13:28

Befejezte a Barca korábbi kapusa

Víctor Valdés, az FC Barcelona korábbi világ- és Európa-bajnok válogatott kapusa karrierjét már nem a pályán, hanem a televíziózás világában folytatja tovább.

A Mundo Deportivo c. spanyol sportnapilap arról számolt be, hogy a katalánok volt hálóőre szögre akasztja a stoplist – olvasható a nemzetisport.hu oldalán.

A hússzoros spanyol válogatott kapus az FC Barcelonában nevelkedett, és 2002-ben mutatkozhatott be a katalánok felnőttcsapatában, végül 2014 nyarán hagyta ott a klubot.

Valdés 535 tétmérkőzésen őrizte a Barca kapuját, 21 trófeát nyert az együttessel (többek között hat bajnoki címet és három Bajnokok Ligáját). Öt alkalommal érdemelte ki a La Liga legjobb kapusának járó Zamora-díjat.

A L’Hospitaletben született futballista 2015-ben a Manchester Unitedhoz igazolt, 2016-ban pedig kölcsönben a Standard Liege-ben szerepelt. A legutóbbi szezonban az angol élvonalbeli Middlesbrough-ban védett.

Valdés ezentúl televíziós műsorvezetőként tevékenykedik tovább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában