pihenő

2018.04.19. 23:18

Renato Sanches ebben a szezonban már nem léphet pályára

A mostani szezonban már nem futballozhat a Swansea City portugál labdarúgója, akit január óta sérülés hátráltat.

Carlos Carvalhal vezetőedző csütörtökön elmondta, fiatal honfitársa továbbra sem épült fel teljes mértékben combsérüléséből. Hozzátette, jelenleg a fizioterapeuta irányításával edz, hogy visszanyerje korábbi erőállapotát. Jövő héttől ismét a csapattal gyakorolhat, de komoly lemaradása miatt mérkőzéseken már nem szerepelhet a jelenlegi idényben.

Sanches kulcsszerepet játszott Portugália 2016-os Európa-bajnoki címében, de Carvalhal közölte vele, felejtse el, hogy idén nyáron ott lehet az oroszországi világbajnokságon.

„Nem hiszem, hogy lesz esélye játszani a tornán. Beszéltem vele, mert látom, hogy nagy intenzitással edz, mivel úgy gondolja, szerepelhet a világbajnokságon, de nagy a veszélye, hogy ismét megsérül” – magyarázta az edző.

A Premier League-ben a kiesés ellen küzdő walesiek tavaly augusztus végén vették kölcsön a 20 éves középpályást a Bayern Münchentől. A német klub néhány héttel az Európa-bajnokságot megelőzően 35 millió eurót fizetett érte, de hiába választották a portugál sikerrel zárult franciaországi torna legjobb fiatal játékosának, Münchenben nem tudott állandó helyet kivívni magának a csapatban.

A Swansea City színeiben 15 tétmeccsen lépett pályára, gólt nem szerzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában